Jänkarnas dag

I lördags var det jänkarnas dag på gammplatsen så jag bjuder på två bilder :) Igår var det fiske som gällde. Meta från bryggan ute i stugan är inte alls särskilt dumt. Fick en gädda på kroken men krokfan gick sönder.

Har varit och hämtat lönepapperna så de är påskrivna och jag ska väl gå och lämna dem så jag får mina pengar. Hoppas jag. Framtiden som personlig assistent känns just nu väldigt oviss. Men man får hoppas på det bästa. Med våld och vaselin går det mesta.

 

Ojojoj vad ...

Ojojoj vad jag har pratat med söta killar idag! Vid tiotiden ringde en kille från Frösunda och bad mig jobba imorn. Självklart kunde jag det så samtalet avslutades snabbt. Jag kom däremot väldigt snart på att jag glömt vilken tid jag skulle jobba så jag ringde upp igen. Han skickade ett SMS till min telefon så jag inte skulle glömma det igen. Till och med nollåttor kan vara trevliga :)

Sen så har jag pratat med en till mycket fin kille på MSN ikväll. Blev sagt lite mer än normalt men vågade inte fråga ut honom den här gången heller. Pinsamt ju om han skulle säga nej.

Apropå killart. Finns det någon som skulle kunna hjälpa mig och berätta för mig vilken typ av karlar jag gillar? Leta upp ett antal snygga karlar men insåg snabbt att de inte var särsilt lika varandra.

Seaweed från Hairspray Oh so nice! Och jag har ju frågat honom hur det känns att vara så jävla snygg. Shanti Roney, Han till vänster Spelar ingen roll, killen är fin killen från idol

Tröttare kan ingen vara

Jag orkar inte leva idag. Är så trött. Efter en hård natt på njobbet är jag en mycket sliten tjej. Jag orkar verkligen inte fara till Rusksele. Om tösen bara kunde slå på telefon så att hon får veta det. Aja, lite CSI nu kanske?

Skotershowen

Sagt och gjort. Jag och Anette var på Hawaiiudden och kikade på snöskotrar i fel element.










Anette

Efter att jag jobbat färdigt igår morse kom Anette hit. Liten powernap med sällskap av Harry P gjorde att vi orkade bege oss ut på äventyr i regnet. Eller äventyr och äventyr. Det spöregnade så vi gick och fikade på lilla bageriet. Mitt kort var tomt för andra gången i rad då jag var där så det kändes ju lite pinsamt. Som tur var fick jag låna pengar.

Nu ska vi ut på stan och ikväll blir det Hawaiiudden :)

Syster Elin kirrar biffen

Dagen var som sagt lite moloken. Men kvällen var mycket bättre då den spenderades med storasyster Elin och Hans.


Helgens höjdpunkt: regn

Mitt humör har varit allt annat än bra idag. Himlen faller ner utanför och det är väl det bästa med dagen. Det är rogivande på samma sätt som när Shanti Roney läser en ljudbok. Och det behövs. Ro är vad jag verkligen vill ha, lugn och ro. Timo Räisänen följde mig till Domus och sjöng Mummy för mig. Det känndes skönt.

"Mummy, I'm not crying. I just got something in my eyes"

När besvikelsen kryper in under skinnet

Besviken. Borta. Jag vet inte vad jag ska ta mig till eller hur jag ska reagera. Ledsen. Arg. Det är de man bryr sig mest om som också sårar en mest. Men det är ju så, det är ju faktiskt de som man bryr sig om vad de gör.


Hello mr. Hancock

Oh, ja! Jag gillade filmen. Ser den gärna på bio när den väl kommer dit. Är väldigt sugen på att se en speciell film. Tillsammans. Någon som känner sig manad?


Zoomzoomzoom

Welcome to mommy! Äntligen är mitt nya objektiv hos mig. Har än så länge inte haft någon riktig fotostund men jag har fotat så jag ser skillnaden mellan objektivet. Bilden är Max zoom på gammobjektivet och maxzoom på nyobjektivet :)


Döingen

Här kommer då själva hämdbilden :)



Zombiehans

Åh, vad jag blev lurad och rädd. För att hämnas har jag gjort Hans till en döing.



Hon kommer att dö!

Rubrik på Aftonbladets webb-tv. Det visste jag redan. Har ingen aning om vem som näns i reportaget men en sak vet jag med all säkerhet: hon  kommer absolut att dö. Jag ser fram emot den dagen det syns lite coolare rubriker som "Hon kommer inte att dö!". Det skulle kunna få mig att tappa hakan.

Nattjouren Evelina

Jobb ikväll! Lovely. Ser fram emot 16 timmars jobb - faktiskt. Dels får jag ju pengar för det och jag tycker det är kul :) Nattjour betyder att jag kommer att vara sliten imorn men ändå :)

Big time promenad

Nu tycker jag att jag har varit duktig. Direkt Jag vaknade klev jag upp, tog min mp3-spelare och började gå. Promenerade med Järvheden och Miss Li i öronen i över två duktiga timmar. Att jag har fruktansvärt ont i benen nu är en annan femma. Jag har ju varit duktig!

Nya skor

Åh! Det känns alltid lika bra att köpa nya skor. Hittade ett par som jag direkt blev tokära i och köpte utan att tveka. Fest ikväll och då blir det premiär för min organiska klänning och mina nya skor. Det ska bli en underbar kväll :D


Blomman i stugan


Solnedgång i stugan





Pappa sjöng en sång för mamma :)

Det var för någon dag sen som pappa tog fram gitarren och sjöng en trudelutt för mamma som blev väldigt glad. Jag säger inte att det var bra, men underhållande till tusen :)

Pappa sjunger en kärleksserenad för mamma :)

00:08

Klockan 00:08 fick jag ett samtal som varade 18 sekunder. Det absolut bästa samtalet på åtminstånde en hel vecka. Anette ringde för att säga att hon var på genomresa i Lycksele och hade stannat på Statoil. Kläderna på och springa ut mot macken på andra sidan älven. Helt lovely! Det finns vissa personer jag alltid blir glad av att vara i närheten av!

Fina killar på apoteket

Woho, idag har jag hunnit med mycket! Fixat lön, varit på banken, hos frisören och köpt en hårspray och varit på apoteket. Det var en väldigt söt kille som jobbade där så när han frågade om jag behövde hjälp så var det ju självklart att jag behövde det. Det slutade med att jag köpte Reliv som jag redan från början hade bestämt mig för att jag skulle ha, men han pekade ut den åt mig ;)

Ikväll far jag ut till stugan med mamma.

CSI

Okej! Jag erkänner! Jag älskar CSI. Det är inte trovärdigt på en fläck men det är så förbannat bra ändå. Det som är ännu bättre är CSI-spelen. Jag har spelat alla spel utom det första, eftersom det har varit svårt att få tag på men nu har jag äntligen fått tag på ett som verkar fungera - installerat och klart!


Jobb :)

Nu har jag varit hemma i snart tre timmar efetr att ha jobbat i sexton. En kompis mamma ringde mig igår och hade smått panik över att en personlig assistent till en kille hade sjukskrivit sig och hon hade ingen vikarie. Jag fick inom en halvtimme fara dit och träffa killen som jag sedan skulle hjälpa många timmar framöver. Om han tyckte om mig så kanske jag ska få inskola mig och fortsätta jobba med honom. Vilket skulle vara hur bra som helst :D

House

Är hemma nu och det känns skönt. Hugh Laurie är på TV och jag har fått ett återfall. Måste ladda hem House!

Klimathotet är över!

För jag har köpt en organisk klänning!

Min ORGANISKA klänning


Visst, jag köpte den för att den var så snygg men jag tar åt mig äran för att ha räddat världen ändå.